19 / 04 / 2024

Hükümetten yeni ve acil arazi satışı! İşte o iller ve satılacak yerler

Hükümetten yeni ve acil arazi satışı! İşte o iller ve satılacak yerler

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından ‘Yatırımcılara Duyuru' başlığıyla yayımlanan ihale ilanına göre, arsa ve araziler Özelleştirme Kanunu kapsamında doğrudan ‘satış' yöntemiyle özelleştirilecek.



İzmir, Antalya, Muğla, Aydın ile Ankara'daki 10 ayrı taşınmaz özelleştirme yoluyla acil satılıyor. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı birbirinden değerli taşınmazlara teklif verme süresini ise 22 ile 23 günle sınırladı. Taşınmazları almak isteyenlerden en geç 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihine kadar tekliflerini ÖİB'e sunmaları istendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön