24 / 04 / 2024

Hyundai Kona Elektrik'in keyfini hemen sürün ödemeye 2023 Şubat'ta başlayın! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona Elektrik'in keyfini hemen sürün ödemeye 2023 Şubat'ta başlayın! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hyundai, çok satan otomobilleri arasında yer alan Hyundai Kona'yı kapsayan Ağustos ayı kampanyası düzenledi! Kampanya kapsamında Hyundai Kona Elektrik'i şimdi alın 2023 Şubat'ta ödemeye başlayın. Peki, Hyundai Kona elektrik fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Hyundai, çok satan otomobilleri arasında yer alan Hyundai Kona'yı kapsayan Ağustos ayı kampanyası düzenledi! Kampanya kapsamında Hyundai Kona Elektrik'i şimdi alın 2023 Şubat'ta ödemeye başlayın.

Şık ve zarif bir tasarıma sahip olan Hyundai Kona, diğer SUV'lar arasında bir numara haline geldi. Hyundai Kona, 16 inçlik alüminyum jantlara, daha keskin gövde hatlarına, alt hava girişlerini çevreleyen kızak plakalarına ve daha eksiksiz ve uyumlu plastik çamurluk kapaklarına sahiptir.

Görünüşüyle ​​pek çok kişinin ilgisini çeken Hyundai Kona, daha kaliteli ve daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlamak için ileri teknolojiye sahip gelişmiş bir sürücü sistemine sahiptir. İyileştirilmiş bir süspansiyon sistemi ve yeni güç aktarma organları ile Kona sürücüleri, her yolculukta daha yumuşak, daha kontrollü bir sürüş deneyimi bekleyebilirler.

En yüksek kalite standartlarında üretilen Hyundai Kona, 5 yıl veya 100.000 km (hangisi önce dolarsa) seçeneği sunar ve Hyundai Üretici Onarım Sigortası kapsamındadır. 'Şimdi Al 6 Ay Sonra Öde' kampanyası 31 Ağustos 2022'ye kadar tüm Hyundai bayilerinde geçerlidir. Hyundai Kona'nın fiyatı ne kadar? 6 Ağustos 2022 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…

Peki, Hyundai Kona elektrik fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön