27 / 04 / 2024

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te ödemeler Temmuz 2023'te! İşte Hyundai SANTA Fe 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te ödemeler Temmuz 2023'te! İşte Hyundai SANTA Fe 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te şimdi al Temmuz 2023'te öde fırsatı başladı. Peki Hyundai SANTA Fe fiyatları bu ay ne kadar oldu? En uygun Hyundai SANTA Fe Aralık fiyatları kaç TL? İşte Hyundai SANTA Fe 28 Aralık 2022 fiyat listesi...




Hyundai SANTA Fe, 1.6L turbo motoru ve ileri teknolojiye sahip donanımları ile dikkatleri çekiyor. Araç, optimum sürüş ve fren performansının yanı srıa yüksek yakıt verimliliği sağlamak için daha yüksek güç sunan özel hibrit sistemiyle de sürücüleri cezbediyor. Hyundai SANTA Fe,  elektrikli motorun çıkış gücünü ve performansını yükselten özel bir TMED (Şanzımana Entegre Elektrikli Cihaz) ile üretildi. 

Hyundai SANTA Fe, 7 yolcu koltuğuna, 8 farklı dış renk seçeneğine ve 19 inç alaşım jantlarıyla göz dolduruyor. 

Hyundai SANTA Fe Hibrit te ödemeler Temmuz 2023 te! İşte Hyundai SANTA Fe 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Her türlü yaşam tarzı için alan sunan ve her şartta tüm yolcuların güvende sağlayan Hyundai SANTA Fe, ileri teknoloji güvenlik donanımları ile de dikkat topluyor.

Kör nokta uyarısı, elektronik stabilite kontrol, dinamik dönüş farları, yokuş kalkış destek sistemi, akıllı hız sabitleyici özellikleriyle sürüş ve yolculuk konforunu katlayan araçta, 12,3 İnç LCD Gösterge Ekranı ile 10,25 İnç Dokunmatik Ekranlı Bilgi Eğlence Sistemi ve Navigasyon yer alıyor. 

Hyundai SANTA Fe Hibrit te ödemeler Temmuz 2023 te! İşte Hyundai SANTA Fe 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Uzaktan Akıllı Park Yardımcısı, Çevre Görüş Sistemi, Elektronik Vites Paneli, Akıllı Telefon Kablosuz Şarj Sistemi, Sanal Gösterge Paneli, Ön ve Arka Koltuk Isıtma Sistemi, Ön Koltuklar Soğutma Sistemi gibi teknolojileriyle sürücüleri cezbeden SANTE FE Hibrit’te kullanılan yeni nesil gövde platformu sayesinde aracın iç hacmi genişletildi ve dengesi de artırıldı. 

HYUNDAİ SANTE FE HİBRİT 100 KM'DE NE KADAR YAKIT TÜKETİR? 

1.6 Hibrit 6 İleri Otomatik Progressive 4x4-2022 ( Progressive ) yakıt tüketimi 

Şehir içi (düşük faz) yakıt tüketimi: 8.6 litre
Şehir dışı (ekstra yüksek faz) yakıt tüketimi: 8.8 litre 
Birleşik yakıt tüketimi* (l/100km): 7.6 litre 

Peki Hyundai SANTA Fe fiyatları bu ay ne kadar oldu? En uygun Hyundai SANTA Fe Aralık fiyatları kaç TL? İşte Hyundai SANTA Fe 28 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön