25 / 04 / 2024

İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü! En uygun kredi hangi bankada?

İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü! En uygun kredi hangi bankada?

Nakit sıkışıklığını gidermek isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi faiz oranlarını ve güncel kampanyaları takip ediyorlar. Bazı bankalar konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncelledi. Peki, en uygun kredi hangi bankada? İşte tüm detaylar...



GARANTİ BANKASI'NDAN 5 BİN TL FAİZSİZ KREDİ!

Garanti Bankası tarafından düzenlenen kampanya ile 5 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Kampanya kapsamında ilk kez uzaktan müşteri edinimi adımlarını takip ederek mobil şube uygulaması üzerinden müşteri olanlara faizsiz ihtiyaç kredisi veriliyor. 

İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü! En uygun kredi hangi bankada?

ING BANK'TAN SIFIR FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

ING Bank ihtiyaç kredisi çekmeden önce mobil uygulama üzerinden ilk kez ING'li olan kişilere sıfır faizli 5 bin TL ihtiyaç kredisi ve düşük faizli 10 bin TL ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. 

Yapı Kredi Bankası uzaktan müşteri edinimi ile müşterisi olan vatandaşlara 12 ay vadeli faizsiz 5 bin TL taksitli nakit avans kampanyası başlatırken Akbank ise 0.99 faizle 10 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. 

İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü! En uygun kredi hangi bankada?

32 GÜNLÜK VADELİ MEVDUAT FAİZİNDE SON DURUM NE?

Bankada parası olan vatandaşlar için 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları da güncellenmiş oldu. Kamu bankaları arasında en yüksek faizi veren banka Vakıfbank oldu. Özel bankalarda ise en yüksek faiz veren banka Alternatif Bank oldu.

Asgari ücrete zam sinyali! Asgari ücret 5.250 TL olur mu?

Evde bakım maaşı ödemeleri başladı! İşte 28 Mart 2022 evde bakım maaşı yatan iller listesi!

Cumhurbaşkanlığı bünyesine güvenlik görevlisi alınacak! Kimler başvuru yapabilir? İşte şartları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön