20 / 05 / 2024

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ''fiyat sabitleme'' çağrısına her geçen gün yeni sektörler ve firmalar ekleniyor. Şimdi ise Ünlü giyim firması ''Vaggon'' bu çağrıya ses verdi. Fiyat sabitleme ve indirim kampanyası düzenliyor.



Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022’de senelik bazda enflasyon seviyesini yüzde 64,27 olarak belirledikten sonra, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan  yapılan ücret sabitleme ve indirim çağrısına başta zincir marketler ve mobilyacılar olmak üzere birçok sektörden katılım oldu. Ünlü giyim markası Vaggon da çağrıya destek vereceğini ilan etti. Markanın Genel Müdürü Doğukan Eyüboğlu, “Tüm dünya zor bir ekonomik dönemden geçiyor, giyim de barınma ve yeme içme kadar temel ihtiyaçlar arasında yer alıyor. Bu zor günler, temel ihtiyaçların karşılanması için fiyatlarımızda sabitleme ve indirim kampanyası düzenliyoruz” şeklinde konuştu.

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti

Aynı fiyat kurgusunu yurt dışına da taşıyacak

Doğukan Eyüboğlu şu açıklamayı yaptı: “Bakanlığımızdan yapılan çağrının akabinde ekonomimize katkıda bulunmak için biz de özverilerde bulunmamaız gerekiyor. Fiyatlarımızı sabitleyip, birçok ürünümüzde indirime gittik. Müşterilerimizi makul fiyata kaliteli modayla buluşturmak için çabalarımıza son sürat devam ediyoruz. 
Modanın mutlulukla doğrudan alakası olduğunu biliyoruz. Bu yüzden kimsenin ekonomik zorluk sebebiyle mutluluktan mahrum kalmasını istemiyoruz. Aynı fiyat politikasıyla çok yakında birçok değişik kategoride de hizmet vermeye başlayacağız. Büyük beden, takı, aksesuar, ayakkabı, çanta ve erkek giyim olarak ses getireceğimize inanıyoruz.”


Geri Dön