26 / 04 / 2024

Instagram üzerinden satış ve alışveriş yapan kullanıcılara kötü haber!

Instagram üzerinden satış ve alışveriş yapan kullanıcılara kötü haber!

Instagram'ın son tasarımsal denemesi kullanıcıların satış yapmasına olanak sunan Mağaza sekmesinin alt menüden kaldırılması oldu. İşte tüm detaylar...



Mağaza sekmesi, yaklaşık iki sene önce çevrim içi alışverişin tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştığı pandemi sırasında platforma eklendi. Bu, içerik oluşturuculara kullanıcılarla bağlantı kurmanın yeni bir yolunu sunarken, markalar ve küçük işletmeler de ürünleri satışa çıkararak kullanıcılara akışlarında görünen ürünleri anında satın alma fırsatı sundu.

Tabii en çok merak edilen konulardan biri de Mağaza butonunun ne olacağı konusu oldu. Mağaza sekmesi teste giren kullanıcılardan gelen bilgilere göre kaldırılmadı ama ayarlar bölümüne taşındı. Bu da şirketin ilgili özellikten vazgeçmediği ama bir nebze olsun geri plana aldığı yönünde düşüncelere sebep oldu. Fakat yine de bunun bir test olduğunu unutmamak gerekiyor. Yani bu olayın gerçeğe dönüşmeme ihtimali de bulunuyor. Bakalım ilerleyen günlerde Instagram bu tasarım güncellemesini tüm kullanıcılara uygulayacak mı?

Xiaomi Türkiye için güncelleme yayınladı!

BluTV abonelik ücretine bir zam daha geldi! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

 


Geri Dön