25 / 04 / 2024

Xiaomi Türkiye için güncelleme yayınladı!

Xiaomi Türkiye için güncelleme yayınladı!

Xiaomi Türkiye'de üretilen bir model için daha güncelleme yayınladı. İşte birçok hatayı gideren kritik güncellemenin detayları...



Xiaomi, önümüzdeki aylarda Android 13 tabanlı MIUI 14‘ü tanıtmak için hazırlıkları hızlandırdı. Fakat diğer yandan eski sürümlerin dağıtımına da devam ediyor. MIUI 13 arayüzü ile kötü deneyimler yaşatan Xiaomi, yeni güncellemesi ile tüm sorunlardan kurtulmayı hedefliyor. Türkiye'de oldukça çok satan fiyat-performans modeli gelen güncellemelerle birlikte can sıkıcı hataları gidererek kullanıcıya daha iyi bir deneyim sunacak.  Yeni bir kenar çubuğu, duvar kâğıdı ve bazı ekstra özelliklerle gelen MIUI 13, sistem kararlılığını da arttıracak.

MIUI 13 Türkiye'de ki modele geliyor!

Bu yeni arayüz güncellemesi tüm bölgeleri kapsıyor. Fakat yayınlanan MIUI 13 güncellemesi bazı hataları da beraberinde getiriyor. Bazı kullanıcılar için sıkıntı yaratan MIUI 13 ara yüzü birçok hatayı gideren Redmi Note 10S Türkiye için de yayınlandı.

Google Android 11 tabanlı MIUI 12.5 arayüzü ile ilk kullanıcının karşısına çıkan cihazın güncel versiyonu V13.0.2.0 SKLTRXM. 


Geri Dön