16 / 04 / 2024

İş arayanlar dikkat! Kültür Bakanlığı 171 personel alacak! Başvurular başladı, kaçırmayın!

İş arayanlar dikkat! Kültür Bakanlığı 171 personel alacak! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Hangi illerde ve hangi pozisyonlarda personel alınacak? Hangi şartlar aranıyor? İşte detaylar...



Çeşitli departmanlarda en az lise mezunu olma şartının yanı sıra KPSS'den 60 puan ve üstünde puan almış olmak, 35 yaşını aşmamış olmak şartı aranıyor. Başvurular elektronik ortamda 23.01.2023 ile 06.02.2023 tarihleri arasında alınacak.

BÜRO PERSONELİ

Büro personeli olarak istihdam edilecek personelde,  Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Grafik, Grafik ve Reklamcılık, Açık Hava Reklam Ürünleri ve Serigrafi bölümleri Ön lisans programlarının birinden mezun olmak, KPSS (B) Grubu için KPSSP93 puan türünden asgari 60 ve daha yukarı puan alma şartı aranıyor. Adayların 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olması gerekiyor. İstihdam edilecek il: İstanbul.

BÜRO PERSONELİ-2

Adana, İstanbul, İzmir (2) kişi için Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı Ofis Yönetimi Ön lisans programlarının birinden mezun olmak, KPSS'den 60 ve yukarı puan alma şartı aranıyor.

BÜRO PERSONELİ -3

Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön lisans programlarının birinden mezun olma ve KPSS'den 60 puan ve üstü alma şartı aranıyor. İstanbul ve İzmir için 1'er büro personeli istihdam edilecek.

BÜRO PERSONELİ -4

3 sözleşmeli personelde bilgisayar programcılığı, ve teknikerliği, bilgisayar teknolojisi ve programlama, web teknolojileri ve programlama ön lisans programlarından birinden mezun olmak. İstanbul'da 1, İzmir'de 2 personel istihdam edilecek.

BÜRO PERSONELİ  -5

Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İletişim ve Halkla İlişkiler Ön lisans programlarının birinden mezun olma ve KPSS'den 60 puan ve üstü puan alma, 35 yaşını doldurmamış olma İstanbul 1, İzmir 1 personel

BÜRO PERSONELİ - 6

İnsan kaynakları yönetimi, personel yönetimi ön lisans mezunu olmak kaydıyla İstanbul 1, İzmir 2

BÜRO PERSONELİ-7

Maliye, Mali Uygulamalar, Maliye-Muhasebe Ön lisans programlarının birinden mezun olmak kaydıyla İstanbul 1, İzmir'de 1 personel.

BÜRO PERSONELİ -8

Medya ve İletişim, Sosyal Medya Uzmanlığı, Sosyal Medya Yöneticiliği Ön lisans programlarının birinden mezun olmak kaydıyla İstanbul'da 1, İzimir'de 1 personel.

BÜRO PERSONELİ-9

İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat, İngiliz Dili ve Kültürü, İngiliz Dil Bilimi, İngiliz Dilbilimi, İngilizce Mütercim- Tercümanlık, Çeviribilim (İngilizce) bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak kaydıyla İstanbul'da 1 personel istihdam edilecek.

BÜRO PERSONELİ - 10

Arap Dili ve Edebiyatı,  Arapça Mütercim ve Tercümanlık, Mütercim-Tercümanlık (Arapça) bölümlerinden mezun olmak koşuluyla İstanbul'da 1 personel.


Geri Dön