19 / 04 / 2024

İsabetli tahminleriyle bilinen İslam Memiş'ten kritik uyarı: Bu seviyelere gelince alın...

İsabetli tahminleriyle bilinen İslam Memiş'ten kritik uyarı: Bu seviyelere gelince alın...

Son dakika gelişmesine göre; Amerikan Merkez Bankası Fed’in 28 yılın en sert faiz artırımına gitmesinin ardından altın fiyatlarında düşüş meydana geldi. Geçtiğimiz son 2 haftada 1000 TL’nin üzerine çıkan gram altın şuan 1031 lira, Ons altın ise 1834 dolar seviyesinde seyrediyor.



Son dakika gelişmesi. Fed’in faiz kararı sonrası altın ve dolarda hareketlilik yaşandı. Kritik karar sonrası düşüşe geçen altın fiyatları dalgalı seyrine devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise Merkez Bankası’nın sene sonuna kadar 3-4 kez faiz artırımına gideceğini belirterek altın ve dolar için alım ve satım seviyelerini söyledi. Peki altın hangi seviyeden alınır? Dolar düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte İslam Memiş’in dikkat çeken sözleri…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön