27 / 04 / 2024

İşin uzmanından ucuz yaşam tüyoları

İşin uzmanından ucuz yaşam tüyoları

Son yıllarda artan geçim sıkıntısı herkesin en büyük derdi haline gelmiş durumda. Gıda, akaryakıt, elektrik, gaz ve tekstildeki ateş pahası fiyatların ardından vatandaşlar tasarruf edebilmek için çeşitli arayışlara girdi.



Teknolojide Favori, Havaalanı Açık Arttırması

Özellikle teknolojik ve parfüm gibi kozmetik ürünleri uygun fiyata almak için havaalanlarında sahiplerine ulaştırılamayan kayıp eşyaların satışa sunulduğu açık arttırmalara katılmayı deneyin.

Havaalanlarında kayıp eşyalar sahiplerine ulaştırılamazsa bir süre sonra açık artırmaya çıkarılıyor. Laptoplar, iPadler, cep telefonları, parfüm ve birçok farklı aklınıza gelemeyecek kadar ürünü bu açık artırmaları takip ederek bulabilirsiniz.

İşin uzmanından ucuz yaşam tüyoları

Toptan Satın Alın

Şampuan, saç-el-vücut kremi, sabun, nemlendirici gibi ürünler alırken büyük boyları tercih edin. Yüksek gramajlı ürünler her zaman daha ekonomik gelecektir. Gıda alışverişlerinizde de mümkün mertebe toptan almaya öçzen gösterin.

Pazarlık Yapın

Butik mağazalardan alışveriş yaparken pazarlık yapmaktan geri durmayın ve sıkı bir pazarlıkçı olun.

Editörün Notu: Bu haber 25 Mayıs 2022 23.41'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 32 kuruş, euro 17 lira 39 kuruş, altının gramı ise 982 lira 76 kuruş değerindedir.  

Editörün Notu: Bu haber 26 Mayıs 2022 22.11'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 36 kuruş, euro 17 lira 53 kuruş, altının gramı ise 972 lira 81 kuruş değerindedir. 

Asgari ücrete 2. zam hakkında flaş gelişme

Peynire devasa zam! Etiketi görenler şok oldu!

Ekonomist İslam Memiş'ten altın alacaklara kritik uyarı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön