28 / 03 / 2024

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile altın alamayıp, yatırım yapmak için elindeki parasını değerlendirmek isteyenlere Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş alın diyerek yatırımcıları uyardı. 



GÜMÜŞ ALIN...

 Altın alacak parası olmayan yatırımcıları uyaran Memiş, ellerindeki para ile gümüş alın diyerek gümüşü değerlenirdi. Memiş ''Altının seviyesi yüksek ben harçlıklarımla altın alamıyorum diyenlere gümüşü işaret ediyoruz. Gümüşün gramı 13 lira. En azından birkaç gram kenara koymak süreti ile altın gibi getirisi olan bir emtiadan bahsesiyoruz.'' dedi.

 İslam Memiş altın alamayanlar için Altın gibi getirisi var, gümüş alın dedi. Yatırımcılar dikkat!

Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini, ve en az altın kadar yatırımcısına uzun vadede kazandıracağını söyleyen Memiş, yatırımcıları altından sonra yatırımlarını gümüş yapmalarını söyledi.

Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş fiyatları güncel kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 14 Kasım 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön