26 / 04 / 2024

İslam Memiş, altında yeni rekor için tarih paylaştı!

İslam Memiş, altında yeni rekor için tarih paylaştı!

Finans uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında kısa vadede bir geri çekilme yaşanacağını belirterek Mart ayı itibariyle yeniden yükselişe geçmesini beklediği altın fiyatlarında Haziran ayında rekorlar yaşanabileceğini belirtti. İşte altın fiyatlarında son durum...



Altın fiyatları bir türlü sabit durmuyor. Altın yatırımcılarıysa fiyatların nasıl bir seyir içinde olacağını yakından izliyor. Peki, FED Faiz kararının açıklanacağı bu haftada altın fiyatlarında bir yükseliş gerçekleşecek mi?

Para ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında kısa süreli bir geri çekilme yaşanacağını ifade ederek Mart ayı itibariyle tekrar yükselişe geçmesini beklediği altın fiyatlarında Haziran ayında rekorlar yaşanabileceğini ifade etti. İşte altın piyasalarında son durum...

Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip edilmeye devam ederken gözler Fed’in açıklayacağı faiz kararına çevrildi. Altın alıp satacak olan yatırımcılar 'altın almak için yeni bir fırsat doğacak mı, altın yükselecek mi, düşecek mi?' gibi soruların yanıtları merak ederken kısa süreli düşüş yaşanması beklenen altında yatırım için yeni fırsat yaratabilir.

İslam Memiş, altında yeni rekor için tarih paylaştı!

Rekor seviyelerden sonra düşüş trendine giren altın fiyatlarının son durumunu Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş değerlendirdi. Memiş altın yatırımcılarına 'sakince bekleyin' uyarısında bulunarak Fed’in faiz kararının ardından yaşanacak düşüşün yeni bir alım fırsatı doğurabileceğini belirtti.

İslam Memiş altın fiyatlarının son durumu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu bilgileri paylaştı:

“Ocak ayını altın fiyatları yükselişle tamamlıyor. 1114 TL seviyesinde yıla başlayan gram altın serbest piyasalarda 1195 TL seviyesine kadar yükseldi. Şu anda da 1178 ila 1182 TL seviyelerinde seyrediyor. Ancak önümüzdeki 2-3 hafta boyunca biraz daha dalgalı bir şekilde işlemler gerçekleşebilir.

‘GRAM ALTIN 1120 LİRAYA KADAR DÜŞEBİLİR’

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön