25 / 04 / 2024

İslam Memiş’ten dolar 10 lira olacak açıklaması! Fırtına koptu geliyor!

İslam Memiş’ten dolar 10 lira olacak açıklaması! Fırtına koptu geliyor!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların 10 TL olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Memiş, bu açıklamalara sert yanıtlar verirken kendi beklentisini de açıkladı. Memiş, gram altın ile ilgili de dikkat çeken yorumlarda bulundu.



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar ile ilgili son zamanlarda ortaya atılan iddialara sert tepki gösterdi. Doların 10 TL olacağı ve 30 – 40 TL olacağını iddia eden iki grup olduğunu dile getiren Memiş, gelişmeleri değerlendirdi.

“DOLARIN 10 TL OLACAĞINA İNANANLAR…”

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını belirten İslam Memiş, "Emlak, döviz aynı zamanda kiralar düşecekmiş. Bak sana ne diyeceğim?" başlıklı videosunda şu açıklamalarda bulundu:

“Enflasyon rakamı açıklandı, peki piyasalar nasıl tepki verdi? Dolar alacaklar varmış, bir de 10 TL olacağına inanan kişiler varmış. Enflasyon verisi % 80 olmadı, yüksek olarak yine yüksek geldi fakat % 80 olmadı. 17, 99 lira oldu fakat dolar 18 lira olmadı gibi bir enflasyon var karşımızda.

 İslam Memiş’ten dolar 10 lira olacak açıklaması! Fırtına koptu geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön