19 / 04 / 2024

İslam Memiş’ten dolar 10 lira olacak açıklaması! Fırtına koptu geliyor!

İslam Memiş’ten dolar 10 lira olacak açıklaması! Fırtına koptu geliyor!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların 10 TL olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Memiş, bu açıklamalara sert yanıtlar verirken kendi beklentisini de açıkladı. Memiş, gram altın ile ilgili de dikkat çeken yorumlarda bulundu.



"DOLAR 10 LİRA OLACAKMIŞ"

İki grup var. Biri dolar 30 lira - 40 lira olacak diyor. Diğeri 10 lira olacak. Yahu siz akıllı insanlarsınız. Bugünkü ekonomik koşullarda nasıl dolar 10 TL olur? Buna nasıl inanırsınız! Buna inanmanız için enflasyonun % 20 olması lazım. Kiranın 3 bin lira değil bin lira olması lazım. 10 TL olacakmış. Beklersin. Boşuna bekleme. Dolar 30 lira - 40 lira olacakmış. Şovmen bunlar. Dolar yıl sonunda 21 lira olabilir.

"GRAM ALTIN ŞİŞTİ"

Bugünkü teknik bu. Dolar, bir yatırım aracı değil ödeme aracıdır. Euro - Sterlin değer kaybetmiş. Madem yatırım yapacaksın. Akıllı yere yap. Ben ve yol arkadaşlarım Borsa İstanbul'dayız. Dövizden kat kat fazla kazanmış olduk. Biz, dövizi yatırım aracı olarak görmedik. Gram altın şişti. Piyasayı manipüle ediyorlar. Bu fiyatlardan sakın altın almayın. Gaza gelip satmayın.”

İslam Memiş’ten dolar 10 lira olacak açıklaması! Fırtına koptu geliyor!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 08.44'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,01 Türk Lirası, euro 18,47 Türk Lirası, altının gramı ise 1043 Türk Lirası değerinde.

İş arayanlara 14 bin 500 liralık müjde! Başvurmayan kaybediyor! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

Suzuki Jimny’ye 55 bin lira zam! Fiyatlar şoke etti! 14 Ağustos 2022 Suzuki Jimny fiyat listesi...

Vazgeçilmez Hyundai Elantra’nın yeni fiyat listesi belli oldu! Hyundai Elantra’ya zam! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön