25 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altın fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Dinlemeyen pişman olur

İslam Memiş'ten altın fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Dinlemeyen pişman olur

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1000 liranın altındaki gram altın ve diğer piyasa enstrümanları konusunda değerlendirme yaptı. İşte tüm detaylar...



Gram altın bin liranın altındaki seyrini sürdürürken İslam Memiş hem altınla hem de diğer piyasa  enstrümanlarıyla ilgili değerlendirme yaptı. 

Haberglobal'in İslam Memiş'in Youtube kanalından aktardığı bilgilere göre öne çıkan başlıklar şu şekilde: 

"Borsadaki yükselişler devamının geleceği anlamına gelmemekte. Kar satışlarına odaklanmak lazım. Endeksi takip etmekten ziyade şirketlerin getirilerini götürülerini takip etmek, toplantıları takip etmek daha mantıklı olacak. Yılın son çeyreğinde tercih edilecek hisselerde enerji, teknoloji ve savunma sanayii şirketleri ön planda olmalı. 

Tekrar jeopolitik riskler devam ettiği için savunma sanayii şirketlerinin primli olacağını düşünüyorum. Dolar TL'de direnç seviyesinde sabitlenen yatay seyirli kur var karşımızda. Bu hafta dolar endeksindeki gerileme ile küresel piyasalarda dolar değer kaybetti, yurt içi piyasalara bu yansımadı. Euro TL dolara kıyasla makas aralığı açık. Makas aralıkları da açılmaya sanırım devam edecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön