26 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altın fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Dinlemeyen pişman olur

İslam Memiş'ten altın fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Dinlemeyen pişman olur

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1000 liranın altındaki gram altın ve diğer piyasa enstrümanları konusunda değerlendirme yaptı. İşte tüm detaylar...



Euro dolar paritesi toparlanma isteğinde ama yükselişler cılız kalıyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde faiz artırımı sinyalleri veriyor. Daha agresif faiz artışı ile süreci baskılamaya devam edeceğiz dedi. Yıl sonuna kadar faizleri artırmaya devam edecekler, euro dolar paritesinde düşüşler bu yüzden sınırlı kalabilir. Petrol fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Brent petrolde yılın son çeyreğinde yukarı yönlü hareketler bekliyorum.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş konuşmasını sürdürdü, "Gelelim gümüş fiyatlarına, biraz daha pozitif ayrışma gayretlerini sürdürüyor. Buradaki baskılanma da devam ediyor, yine elinde dolar olan için de fırsat sunuyor. Gram gümüşte de değişen bir şey yok. Gerçek değeri 11.64 seviyesinde gram gümüşün. 

Kripto para piyasasındaki baskılanma, yatay süreç yatırımcısını bıktırıyor. Piyasalar sıkıldı, farklı bir hikaye arıyor. Bununla birlikte fiyatlama içinde olacak bir piyasa var karşımızda. Fransa'da, Belçika'da sosyal ayaklanmalar var. Dünyada bütün ülkelerde kaos havası var. Polislerin Avrupa'da sivillere uyguladığı güçler de kolay şeyler değil.

Fakirlik, enflasyon ile birlikte Avrupa'nın birçok ülkesinde ciddi bir ayaklanma var, toplumsal kaos var. Yüksek enflasyonu, mazot fiyatlarını protesto ediyorlar. Sistematik bir şekilde insanlar dünyada fakirleştiriliyor. Resetleyecekler finansal piyasayı. Dijital para birimini çıkaracaklar. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön