25 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın için şok eden iddia

İslam Memiş'ten gram altın için şok eden iddia

Piyasaların bir bileni İslam Memiş, uçuşa geçen gram altın için flaş iddialarda bulundu.



Piyasaların açılmasıyla berbaer gram altın ve gümüş bir anda yükselişe geçti. Piyasaların uzman ismi İslam Memiş, gram altın ve gümüş için oldukça flaş iddialarda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İslam Memiş, ons altın ve ons gümüşteki büyük artışa dikkat çekerek kâr satışlarının gelebileceği konusunda uyarıda bulundu. İslam Memiş, destek seviyeleri test edildikten sonra ikinci atağın gerçekleşebileceğini belirterek ons altın için 1865 dolar, ons gümüş için ise 25,40 seviyelerine yükseliş beklediğini ifade etti.

Memiş paylaşımlarına şöyle devam etti:

İslam Memiş ten gram altın için şok eden iddia

"2022'de gram altın 775 liradan 1114 liraya, yüzde 43 artış gösterdi. Gram gümüş ise 9,92 liradan 14,35'e yüzde 45 yükseldi. 2022'yi gümüş önde tamamladı, 2023'te de öyle"

"EUR-USD ve GBP-USD'da da geri çekilme yaşanabilir. Düşüşler kalıcı olmayacak. EUR-USD için bir sonraki atakta 1.09, GBP-USD içni ise bir sonraki atakta 1,25'i bekliyor olacağım."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön