20 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten şok açıklama '' Dolar 21 lira olacak, eylül erken geldi'' Acele edin

İslam Memiş'ten şok açıklama '' Dolar 21 lira olacak, eylül erken geldi'' Acele edin

Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası'nın faiz indirimden sonra şok açıklamayı yaptı. Beklenen eylül ayının erken geldiğini söyleyerek dolar için 21 lira olacak dedi. İşte ayrıntılar...



KRİTİK KARAR SONRASI DOLAR...

İslam Memiş, faiz kararı sonrasında dolar  kurundaki hareketliliğe değindi: ''Dolar 18 seviyesini kırdı. Belki yarınki (bugün) kapanışla birlikte 18 üzerinde kapanış göreceğiz. TCMB faiz kararını açıklamadan önce 17.95'te olan kur vardı.

İslam Memiş ten şok açıklama Dolar 21 lira olacak, eylül erken geldi Acele edin

Yurt içi piyasalarda 25 gün, 3 haftadır sabitlendi. 25 günlük sabitlenme kırılarak kur ataklarına izin verilmiş oldu. Merkez Bankası kararı öncesi olan dolar kuru şu anda 18.08 seviyesinde. Euro/TL 18.36. 18.25-18.30'da dalgalanıyordu. Euro/dolar paritesi günü düşüşle tamamlıyor. Öğleden sonra tekrar dolar endeksinde yükseliş gördük, bu da pariteyi baskıladı.'' dedi.

İslam Memiş, gram altına yönelik yeni açıklaması ile ağızları açık bıraktı! İşte detaylar!

İslam Memiş 'Altın pimi çekilmiş bomba' dedi. Patlama için tarih verdi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön