25 / 04 / 2024

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.



Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti. Stadın yıkılmaması için büyük emek veren yeşil-siyahlıların kulüp başkanı Bahri Yavuz, hedefine ulaştı.


BAKAN FİKRİ IŞIK ARADI 

Marka temsilcimiz Kocaelispor'un mabedi olan Ismetpaşa Stadı ile ilgili güzel haber sonunda geldi. Kocaelispor yönetimi, maçları oynayabileceği, on binlerce taraftan ağırlayabileceği alternatif bir stadyumun maalesef bulunmadığını kent büyüklerine ve yüklenici firmaya defalarca anlattı ve sonuç olumlu oldu. Ismetpaşa Stadı'nın yıkımının bir yıl daha ertelendiği haberini bizzat Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz'u telefonla arayarak iletti. 


ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK 

Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından açıklama yapan yönetim, "Kulübümüz ve taraftarlarımızın mağduriyetinin önlenmesi için yönetim kurulumuz olarak büyük bir mücadele yürüttük, çalmadık kapı bırakmadık, çaldığımız her kapıyı sonuna dek zorladık. Taraftarlarımızdan, şehrimizden ve yerel basınımızdan aldığımız destek ve motivasyon ile 'Kocaelispor'un Kocaeli'nin en büyük sivil toplum kuruluşu1 olduğu gerçeğini bir kez daha ispat ettik" ifadelerini kullandı. 


KATKI VERENLERE TEŞEKKÜR 

Yıkımın engellenmesiyle alakalı katkı verenlere teşekkür eden yönetim, "Bu büyük mücadelemizde büyük katkıları olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan'a camiamız adına teşekkür ederiz. İsmetpaşa Stadı'nın son sezonunun kulübümüze şampiyonluk getirmesi dileğiyle hayırlı olmasını temenni ederiz" dedi


Çağdaş Kocaeli


Geri Dön