26 / 04 / 2024

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.



Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan 3 proje hakkında verilecek kararların ve
atılacak adımların Belediye Meclisi’nde belirleneceğini söyledi. 

Bomba 32'de yer alan habere göre; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi Projesi’nde olduğu gibi diğer büyük projelerde de sorunların çözülmesi için Belediye Meclisi’nde istişare ile arıyor. 

Başkan Başdeğirmen, ekim ayı ilk toplantısında yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Başdeğirmen, önümüzdeki günlerde 3 projenin şantiye alanınan belediye meclis üyeler ile bir arada olacaklarını söyledi. Başdeğirmen “Önceki dönemden kalan, bazı sorunları olan Yeni Terminal Projesi, Güreş Alanı Projesi ve müze ek inşaatı ile ilgili sizlere bilgilendirme yapacağız. Birlikte gezeceğiz. Kararı hep birlikte vereceğiz. Atacağımız adımları birlikte belirleyeceğiz” dedi.


Geri Dön