25 / 04 / 2024

İstanbul'da yaşayan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 25 zam geldi!

İstanbul'da yaşayan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 25 zam geldi!

Son dakika haberine göre; Bütün  İstanbulluları yakından ilgilendiren su zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, İSKİ su fiyatlarına yüzde 25 zam yapılmasına yönelik karar onaylandı. Böylece İstanbul'da suya yüzde 25 zam gelmiş oldu. İşte detaylar..



İSTANBUL'DA SU NE KADAR OLDU?

İSKİ tarafından konut 1. kademede konut başına 15 metreküpe kadar 11,69 liranın yüzde 45 artışla 16,95 lira, iş yeri 1. kademede 31,44 liranın yüzde 25 artışla 39,30 lira olması teklif edildi.

İSKİ, yılın ikinci 6 ayı için de yüzde 35 zam talebinde bulundu.

AK Parti'li Meclis Üyesi ve Tarife Komisyonu Başkanı Hidayet Erdöl, söz alarak, İSKİ'nin teklifini güncelledi. Hidayet Erdöl, konut 1. kademede konut başına 15 metreküpe kadar 11,69 liranın yüzde 25 artışla 14,61 lira olmasını önerdi. Erdöl, iş yerleri için de 31,44 liranın yüzde 25 artışla 39,30 lira olması teklif etti. Erdöl'ün bu teklifi, Meclis'te oy birliğiyle kabul edildi.

İSTANBUL'DA SUYA YÜZDE 25 ZAM GELDİ!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısında İSKİ’nin su fiyatlarına yüzde 45 oranında zam teklifi kabul edilmeyerek, AK Parti grubunun yüzde 25’lik zam teklifinin onaylandı ve suya yüzde 25 oranında zam gelmiş oldu.

Elektrik faturaları nasıl düşer? İşte daha az elektrik faturası ödemenin yolları

Canlı yayında tek tek açıkladı! İşte Ocak zammı sonrası en düşük memur ve emekli maaşı... Hemen bakın...

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları; 4 bin kişi azaldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön