19 / 04 / 2024

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...



Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, " İstanbul'da bankalarda kiralık kasa sıkıntısı var" başlıklı twitinde ele aldı. 

Son zamanlarda, İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, bankalarda kiralık kasa bulamadıklarını dile getirmeye başladılar. Altını ve gümüşü olanlar ellerindeki kıymetli metalleri koyacakları bir kasa dahi bulamadıklarından yakınıyorlar. 

Peki kiralık kasa sorununun neden kaynaklanıyor? Bu sıkıntı sadece İstanbul'da mı var yoksa Türkiye'nin diğer şehirlerinde de yaşanıyor mu? Konuyla ilgili gelen yorumları sizler için haberimizde derledik.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön