26 / 04 / 2024

İstanbullu iş adamları, Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü’nde!

İstanbullu iş adamları, Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü’nde!

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), 26 – 27 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde kıtalar arası ticarete yön veren Türkiye – Dünya Ticaret Köprüsü programını düzenleyecek...




 

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), 26 – 27 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde kıtalar arası ticarete yön veren Türkiye – Dünya Ticaret Köprüsü programını düzenleyecek. Programa katılacak olan İSİAD üyesi iş adamları, küreselleşen ekonomik süreçte insana ve çevreye duyarlı, girişimci ruha sahip iş anlayışıyla dünyanın farklı yerlerinden gelen iş adamları ile bir araya gelecek. 

 

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) 26 – 27 Kasım tarihleri arasında Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği Türkiye – Dünya Ticaret Köprüsü programı 700’e yakın İSİAD üyesi iş adamının yurt dışına açılmalarını, farklı ve potansiyel pazarlara ulaşmalarını sağlayacak.

 

Bu yıl 19.’su düzenlenen Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü etkinlikleri gıda, tarım ve hızlı tüketim ürünleri ile ilgili makineler sektörlerindeki firmaları uluslararası platformda ticaret yapmalarına katkı sağlayabilmeleri için bir araya getirecek. 

 

Uluslararası iş dünyasında önemli bir yere ulaşan Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü etkinliklerine 130 ülkeden 1500 yabancı iş adamı katılacakken yurt içinden ise 1000 iş adamı yer alacak. Ürün tanıtımlarının ve fabrika, tesis ziyaretlerinin gerçekleştirileceği etkinlikte firmalar arasında 3 bin ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek.  

Hem Türkiye’de hem de diğer ülkelerde bu doğrultuda iş zirvelerine katılarak ticaret ve yatırım heyetlerini bir araya getirmeye devam edeceklerini söyleyen İSİAD Başkanı Cihat Özbekli, bugüne kadar düzenlenen ticaret köprülerinde İstanbullu iş adamları açısından şimdiye kadar çok önemli bir ticaret hacminin oluştuğunu söyledi. Özbekli, Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2013’te gıda, tarım ve hızlı tüketim sektörlerinde de birçok iş adamını bir araya getireceklerini belirtti.

 


Geri Dön