24 / 04 / 2024

Vatandaşlara bir şok daha! Otopark ücretlerine %100 zam

Vatandaşlara bir şok daha! Otopark ücretlerine %100 zam

İSPARK'ın yaptığı açıklamaya göre İstanbul'un bazı yerlerinde otopark ücretlerine yüde 100'e varan zamlar geldi.



Yeni zam ile birlikte bazı yerlerde 25 TL olan otopark ücreti Bebek ve Kadıköy gibi semtlerde 50-60 TL'ye kadar yükseldi.

İBB, İSPARK personeline yüzde 54,4 oranında zam yapabilmek için park ücretlerine zam talep etmiş, İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 25 zam teklifi kabul edilmişti.

Editörün Notu: Bu haber 19 Haziran 2022, saat 16.54'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 33 kuruş, euro 18 lira 15 kuruş, altının gramı ise bin 24 lira 13 kuruş değerindedir.

Ekonomist Kaan Sarıaydın, "doları 3 TL'ye düşürecek formülü" açıkladı

Temmuz ayında asgari ücrete ara zamda yeni gelişme! Resmen açıklandı

Ne dolar ne altın... "Bunu alan kazanır" diyen İslam Memiş bombayı patlattı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön