26 / 04 / 2024

İşte beklenen an! Ek ödeme tarihi belli oldu!

İşte beklenen an! Ek ödeme tarihi belli oldu!

Kamu işçilerine 2022 yılında ödenecek olan ek ödemenin ilk yarısı 28 Ocak'ta, diğer yarısı ise 29 Nisan'da verilecek.



Kamu işçilerine 2022'de yapılacak ek ödemenin ilk yarısı 28 Ocak'ta, diğer yarısı ise 29 Nisan'da verilecek. Maden işletmelerinin yer altı işlerinde çalışanlara ilave tediyenin tamamı 23 Aralık'ta verilecek.

A Haber'de yer alan habere göre; Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı Kanun kapsamına dahil olan kurumlarda çalışan işçilere 2022 yılında verilecek ilave tediyenin süreleri netlşti.

İşte beklenen an! Ek ödeme tarihi belli oldu!

Karara göre, 2022'de verilecek ilave tediye ödemelerinin ilk yarısı 28 Ocak'ta, diğer yarısı ise 29 Nisan'da çalışanlara verilecek.

Maden işletmelerinin münhasıran yer altı işlerinde çalışan söz konusu işçilere yapılacak ek ödemenin tamamı 23 Aralık'ta verilecek.

Kamu işçilerinin ek ödeme tarihleri açıklandı!

Emeklilere müjde! 4.000 lira ek ödeme!

Dolar kuru bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç TL?

Kripto ödemelerde Bitcoin zirveden düşüyor!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön