19 / 04 / 2024

İşte İslam Memiş'in açıkladığı gram altının göreceği pik seviyesi!

İşte İslam Memiş'in açıkladığı gram altının göreceği pik seviyesi!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altının göreceği pik seviyesini yatırımcılarla paylaştı.



GERİ ÇEKİLME OLACAK

Gram altında geri çekişmelerin başlayacağını söyleyen Memiş, bu seviyeler için 980-950 tahminlerinde bulundu. Memiş, bu kısa sürekli düşüşlerden sonra olacakları şöyle anlattı:
"Gram altında dolar TL kaynaklı kısa vadeli bir geri çekilmeden sonra bu kez ons altın kaynaklı yükselen bir süreç göreceğiz. Önce 1200 devamında 1450 lira seviyesini beklemeye devam edeceğim."

İşte İslam Memiş in açıkladığı gram altının göreceği pik seviyesi!

Gram altın yatırımcıları bazen mağdur olduklarını ifade eden Memiş, bunun nedeninin is al-sat yapmalarından kaynaklı olduğunu belirtti. Sürekli al-sat yapanların her zaman zarar edeceğini söyleyen Memiş, bunun tek yolunun uzun vadeli yatırımlar olduğunu açıkladı.

Editörün Notu: Bu haber 25 Haziran 2022, saat 13.58'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 84 kuruş, euro 17 lira 76 kuruş, altının gramı ise 987 lira 13 kuruş değerindedir.

Dolardaki düşüş devam edecek mi? Remzi Özdemir açıkladı!

Asgari ücret artacak mı? İşverenden açıklama geldi

Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön