26 / 04 / 2024

İşte son çeyrekte gram altının çıkacağı fiyat. Okumadan altın almayın

İşte son çeyrekte gram altının çıkacağı fiyat. Okumadan altın almayın

Analistler gram altının yılın son çeyreğinde yükseleceği fiyatı açıklarken ABD maden üreticileri de ons altın için fiyat verdi. Altında alım fırsatı ne zaman, yıl sonunda altın fiyatı ne olacak? İşte detaylar ve uzman görüşleri...



Rusya ile Ukrayna savaşıyla ilgili açıklamalar ve  980.25 TL seviyesinden alınan desteğin etkisiyle gram altında yükseliş kaydedildi. Uzmanlara göre gram altında yükselişlerde 1.008 TL direnç olarak izlenebilir. Geri çekilmelerde ise 980.25 seviyesi daha altındaki fiyatlamalarda ise 968 ve 953.50 destek oluşturacak. Analistlere göre uzun vadede altında alım fırsatı var. Değerli metal uzmanı yılın son çeyreğinde gramda 1.250 lira ve üzerinde yeni rekorlar beklentisi içinde olduklarını ifade ediyorlar.

Madenciler yılsonunda 1.800 dolar bekliyor

Altın madeni şirketlerinin yöneticileri, son 10 yılın en şahin faiz artırımları ile karşı karşıya kalınsa da altına ilginin devam edeceğini düşünüyor. Denver Altın Forumu'na katılan 10 maden şirketinin yöneticisi ile yapılan anket yılsonunu kadar ons altın fiyatının 1806,10 dolar seviyesine ulaşmasını bekliyor. Dünya Altın Konseyi Başkanı Joseph Cavatoni de forumda yaptığı konuşmada, "Merkez bankalarının da aralarında olduğu yatırımcıların altın alımı ile ilgilenmeye devam ettikleri görmeyi sürdüreceksiniz. Jeopolitik riskler altını yatırımcıların akıllarında ön sırada tutmaya devam ediyor" diye konuştu.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 23 Eylül Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatlarında 1980'den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön