25 / 04 / 2024

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar?

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar?

Firma: Betacons - Kadim Yapı Ortak Girişimi

Proje: İSTİM Tuzla

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



İSTİM Tuzla projesi Türkiye’nin en modern sanayi ve ticaret merkezi olarak dikkat çekiyor. Peki teslimlerin başladığı  İSTİM Tuzla  fiyatları ne kadar?

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtından önce önce projeyle ilgili merak edilen detaylara değinelim.

Teslimler için düğmeye basılan İSTİM Tuzla projesi İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı Tuzla’da inşa ediliyor. Proje Betacons (Betatrans A.Ş), Kadimyapı A.Ş (Çavuşoğlu Yemenler A.Ş, Mostar Yapı Ltd.Şti.) Ortaklığında yükseliyor.

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtından önce projenin detaylarına değinelim.

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar?

Konumuyla dikkat çeken İSTİM Tuzla projesinde 777 adet ofis ve dükkan mevcut. Projede yer alan ofislerin alanları 87 ila 100 metrekare, dükkanların alanları ise 100 ila 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar?
İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusuna projedeki ofisler 700 bin TL'den, dükkanlar da 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor yanıtını verebiliriz. Projedeki ticari üniteler için ayrıca yüzde 25 peşinata 36 ay sıfır faiz avantajı da sunuyor.

İSTİM Tuzla projesi, Pendik Ro-Ro Limanı’na 10 kilometre, Eskihisar-Topçular iskelesine 12 kilometre, sahile ve marinaya 5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 kilometre mesafede yer alıyor.

Tel: 0 216 446 44 40 - 41
Web: http://www.istimtuzla.com/

 


projeye sor



Geri Dön