29 / 03 / 2024

İSTİM Tuzla dükkan fiyatları

İSTİM Tuzla dükkan fiyatları

Tuzla’da E-5 Karayolu’na sıfır konumda yer alan İSTİM Tuzla projesinde satışlar devam ediyor. İşte İSTİM Tuzla fiyatları...

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar?

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Belediye 26 adet konut ve dükkan satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te yer alan 26 adet konut ve dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Dükkan inşaat maliyeti 2022!

Dükkan inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti arttı mı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2022...

TOKİ'den Erzurum'a 50 konut ve 49 dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum İli Palandöken İlçesi 1.-2. Marketler Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 50 Adet Konut ve 49 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 4 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Gaziantep Göllüce'de 181 dükkan hak sahibine teslim edildi! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Göllüce Kırsal Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 181 dükkan hak sahibine teslim edildi. 

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında 279 konut ve dükkan hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 264 konut ile 15 dükkan, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ'den Aksaray'da 73 adet konut ve 12 dükkan yapım işi ihalesi!

TOKİ, Aksaray İli, Ağaçören İlçesi'nde bulunan 73 adet konutu ve 12 dükkanı ihale ediyor. İhale 6 Kasım 2020 günü açık ihale usulü ile gerçekleşecek.

İSTİM Tuzla dükkan fiyatları Haberi

İSTİM Tuzla dükkan fiyatları

İSTİM Tuzla projesi Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. mülkiyetinde bulunan arsada Betacons - Kadim Yapı Ortak Girişimi tarafından gerçekleştiriliyor. 

stanbul'un Tuzla ilçesinde Anadolu Yakası’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi olacak (İSTİM)’in inşaat çalışmaları devam ediyor. Satışların da sürdüğü projede çeşitli büyüklüklerde 702 dükkan ve 55 bin metrekarelik depo yer alıyor. 

İSTİM Tuzla fiyatları ne kadar?

Tuzla’da E-5 Karayolu’na sıfır konumda yer alan İSTİM Tuzla projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 100 liradan başlıyor ve 15 bin liraya kadar çıkıyor. 

İSTİM, 12 metre yüksekliği sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sunuyor. Ayrıca proje 4,10 metre yüksekliğindeki endüstriyel kapılarıyla da araçların giriş çıkışlarına hız verecek.

İSTİ yüksek enerji altyapısı, her sektöre uygun ağır yük taşıma kapasitesi, 7,80 metre kat yükseklikleri, her bağımsız bölümde...