18 / 04 / 2024

İstmarina AVM'nin 48 bin 359 metrekaresi kiralandı!

İstmarina AVM'nin 48 bin 359 metrekaresi kiralandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen İstmarina projesinin AVM'sinde kiralamalar başladı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kiralamalar hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut'a ait -arsa satışı karşılığı gelir paylaşım projeleri hariç- dükkanve ofislerin kiralama işlemlerinin yürütülmesi için "KDM Alışveriş Merkezi Kiralama ve Yön. Kiralama Danışmanlık TİC. LTD.ŞTİ." ile kiralama sözleşmesi yapıldı. 

Kiralama işlemleri kapsamında muhtelif arsa ve ticari bölüm olmak üzere toplam 32 adet gayrimenkulle beraber İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A blokun kiralama işlemleri tamamlandı. 


      
İstmarina AVM'de kiralamalar başladı

İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Dap Yapı imzası ile inşa edilen İstmarina AM'de bulunan ticari ünitelerin kiralama işlemlerine de başlanıldı. İstmarina AVM'de toplam 68 bin 200 metrekare kiralanabilir alanın 48 bin 359 metrekaresinin kiralama işlemi tamamlandı. İstanbul Marina AVM'de moda, aksesuar, kozmetik başta olmak üzere farklı alanlarda dünyanın en seçkin markalarının yer alıyor. AVM yaşam tarzını yansıtan bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Kartal'da inşa edilen İstmarina projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire alternatifleri yer alıyor. Projedeki daire büyüklükleri 720 metrekareye kadar ulaşıyor. 32-39 katlı 5 blok olarak yükselen projede satışlar devam ediyor. 


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön