18 / 04 / 2024

İtalya'da emlak vergisi iptal edildi!

İtalya'da emlak vergisi iptal edildi!

İtalya'da Başbakan Enrico Letta liderliğindeki hükümet krizle mücadele kapsamında emlak vergisinin iptal edildiğini açıkladı. Ayrıca işsizliğin son dönemde hızlı bir şekilde arttığı ülkede, işsizlikle mücadele için daha fazla fon ayrılacak...



İtalya'da Başbakan Enrico Letta liderliğindeki hükümet krizle mücadele kapsamında emlak vergisinin iptal edildiğini açıkladı. Ayrıca işsizliğin son dönemde hızlı bir şekilde arttığı ülkede, işsizlikle mücadele için daha fazla fon ayrılacak.


İtalya'da seneye uygulamaya girmesi beklenen ve halktan büyük tepki çeken emlak vergisi artık yok! Başbakan Enrico Letta liderliğindeki hükümet, emlak vergisini iptal ettiğini açıklayarak, işsizlikle mücadele için de daha fazla fon ayrılacağı sözünü verdi. 

  

4 MİLYAR EURO GETİRECEKTİ

   

Başbakan Letta yaptığı açıklamada, alınan bu bütçe tedbirlerinin nasıl finansal edeceğini daha sonra netleştirileceğini söyledi. Letta, sonbaharda parlamentoya gönderilecek 2014 bütçesinde bunların ortaya konacağını vurguladı. İtalya'da 2014 yılında uygulamaya girmesi beklenen emlak vergisiyle 4 milyar euro gelir hedefleniyordu.


Akşam Gazetesi


Geri Dön