27 / 04 / 2024

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımların hız kesmeden devam eden TOKİ, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi. Proje detayları belli oldu.



Türkiye'de 81 şehirde millet bahçesi inşa eden ve her gün yeni bir yatırım için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  İzmir   Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirdi. 

TOKİ tarafından İzmir'in Bergama ilçesinde hayata geçirilecek olan millet bahçesi projesinin görselleri yayınlandı. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi nin ihalesi yapıldı!

TOKİ, resmi Twitter hesabından İzmir'in değerine değer katacak olan İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne ilişkin detayları paylaştı. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde çocuk oyun alanları, spor sahaları, seyir terasları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal donatı alanları yer alacak. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi nin ihalesi yapıldı!

TOKİ, İzmir Bergama Millet Bahçesi ile İzmir'i yeşille buluşturacak ve İzmirlilerin yüzünü güldürecek.  TOKİ  tarafından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"İzmir’i yeşille buluşturmaya devam ediyoruz. Bergama ilçesinde yapacağımız millet bahçemizin ihalesi bugün yapıldı. Projemizde; çocuk oyun alanları, spor sahaları, seyir terasları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal donatılar yer alacak."

İzmir Bergama Millet Bahçesi nin ihalesi yapıldı!

TOKİ 192 millet bahçesi inşa ediyor!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön