25 / 04 / 2024

İzmir Deprem Konutları 7 ay sonra teslim edilecek!

İzmir Deprem Konutları 7 ay sonra teslim edilecek!

Depremin üzerinden bir yıl geçmesinin ardından Elazığ'da 8 bin 400, Malatya'da 1300 konutu bitirdiklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'e de 5 bin konut ürettiklerini ve 7 ay sonra konut teslimine başlayacaklarını söyledi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Ankara  Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü tarafından Şevket Aziz Kansu binasında gerçekleştirilen "Gayrimenkul Sektör Seminerleri"ne katılarak, "Türkiye'de Kentsel Dönüşüm Politikaları ve Uygulamalarında Yeni Yaklaşımlar" başlıklı sunum yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, deprem sonrası Elazığ, Malatya ve İzmir'de  yapılan çalışmalara da değinen Bakan Murat Kurum, Elazığ ve Malatya'da 25 bin bağımsız bölümden meydana gelen bir proje yürüttüklerini belirtti.

İzmir Deprem Konutları 7 ay sonra teslim edilecek!

Depremin üzerinden bir yıl geçmesinden sonra Elazığ'da 8 bin 400, Malatya'da 1300 konutu bitirdiklerini dile getiren Murat Kurum, İzmir'e de 5 bin konut ürettiklerini ve 7 ay sonra konut teslimine başlayacaklarını söyledi.

 

İzmir büyük depreme hazır mı?


Geri Dön