24 / 04 / 2024

Jaguar XE kaç TL oldu, zam geldi mi? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Jaguar XE kaç TL oldu, zam geldi mi? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Spor sedanı yeniden tanımlayan Jaguar XE`nin Şubat fiyatı açıklandı. Jaguar XE'nin fiyatı ne kadar? Jaguar XE kaç TL? 6 Şubat 2023 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…



Spor sedanı yeniden tanımlayan Jaguar XE`nin Şubat fiyatı açıklandı. 

Jaguar XE, performans, dinamik kullanım ve gelişmiş sürüş teknolojisi ve özellikleriyle yeniden tasarlandı. Heyecan verici bir sürüş için otomobil, tekerlekler arasındaki tork dağılımını yumuşak bir şekilde dengeler. Sistem, esnekliği ve viraj alma stabilitesini destekleyerek sürücüye güven aşılar. XE'nin dört tekerlekten çekiş (AWD) sistemi, aracın performansını ve yol tutuşunu geliştirir. Intelligent Powertrain Dynamics (IDD) modeli, mevcut yol koşullarını analiz eder ve tüm yüzeylerde dinamik yol tutuşu için gücü tekerlekler arasında dağıtır.

Jaguar da zam yaptı! İşte Jaguar XE’nin 6 Ekim 2022 fiyat listesi…Sorunsuz performans ve yakıt ekonomisi için tasarlanan Jaguar XE, daha güçlü bir dizel motor ve daha akıllı rejenerasyon sisteminin yanı sıra verimliliği ve kararlılığı artıran bir teknolojiye sahiptir.

Bu isteğe bağlı paket, araç estetiğini geliştirir ve sürüş deneyimini geliştirir. Ayarlanabilir dinamikler arasında uyarlanabilir dinamikler, kırmızı frenler, kaput spoyleri, ön 355 mm ve arka 325 mm frenler bulunur. Telefon sinyali güçlendirici ile kablosuz şarj, uyumlu akıllı telefonların kablolar veya şarj bağlantı noktaları olmadan şarj edilmesini sağlar. Telefonunuz arabadayken, daha iyi alım ve daha net aramalar için arabanızın antenini kullanın.

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 27 Kasım 2022 fiyat listesi...İsteğe bağlı NanoeTM iyonlaştırma, sürücü ve yolcu konforunu artırır. Bu özellik etkinleştirildiğinde, özel olarak tasarlanmış bir filtre dış havadaki küçük parçacıkları yakalayarak PM2.5 parçacıklarını, tozu, poleni ve diğer uçucu alerjenleri kendine çeker. Ayrı ayrı katlanan koltuklar sayesinde, ikinci koltuk sırası tüm eşyalarınızı yerleştirmek için katlanabilir. Elleriniz dolu olduğunda, isteğe bağlı elektrikli bagaj kapağı, kapıyı açmayı ve bagaj bölmesine erişmeyi kolaylaştırır. Su geçirmez ve darbeye dayanıklı yeni isteğe bağlı Activity Key 4 ile arabanızın kilidini açın, kilitleyin ve çalıştırın. Siz ve arkadaşlarınızla hangi açık hava aktivitelerini planlarsanız planlayın, artık geleneksel araba anahtarlarına ihtiyaç yoktur.

İsteğe bağlı aksesuarlar, Jaguar XE'nizin arka tarafını net ve engelsiz bir şekilde görmenizi sağlar. Antenin içine yerleştirilmiş bir kamera, dikiz aynanızın canlı bir video görüntüsünü aktararak size arabanızın arkasındaki her şeyi eksiksiz bir şekilde görmenizi sağlar. İsteğe bağlı gelişmiş özellikler, Jaguar XE'nizin arka tarafını net ve engelsiz bir şekilde görmenizi sağlar. Antenin içine yerleştirilmiş bir kamera, dikiz aynanızın canlı bir video görüntüsünü aktararak size arabanızın arkasındaki her şeyi eksiksiz bir şekilde görmenizi sağlar. 

Jaguar XE'nin fiyatı ne kadar? Jaguar XE kaç TL? 6 Şubat 2023 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…


Geri Dön