20 / 04 / 2024

Jaguar XF'in fiyatına inanamayacaksınız! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Jaguar XF'in fiyatına inanamayacaksınız! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Jaguar’ın üst orta segment modeli XF, güncellenen tasarımıyla Türkiye’de de satışa çıktı. İşte, Jaguar XF’nin 28 Eylül 2022 fiyat listesi…



Jaguar XF in fiyatına inanamayacaksınız! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

İngiltere’nin lüks otomotiv devi Jaguar’ın 2007 yılından bu yana ürettiği XF modelinin eylül ayı fiyat listesi açıklandı.

Frenle Tork Yönlendirme sitemi sert virajlarda bile kapasiteyi en üst seviyeye çıkartmak üzere kontrollü bağımsız frenleme özelliğiyle gelen Jaguar XF, önden savrulmayı azaltır ve spor otomobillere benzer bir çeviklik sağlar.

Tasarruflu benzinli motor ailesinin yanı sıra Jaguar XF, hız keserken ve fren yaparken şarj eden akıllı bir geri kazanım sistemi olan hafif hibrit teknolojisiyle güçlendirilen yeni dizel ürün yelpazesini de sunuyor.

Otomobilin estetiğini arttıran ve sürüş deneyimini zenginleştiren isteğe bağlı özellikleriyle Jaguar XF, özelleştirilebilir dinamikler, kırmızı fren kaliperleri, motor kapağı spoyleri, 355 milimetre ön frenler ve 325 milimetre arka frenlerle satılıyor.

Telefon sinyali güçlendiricili isteğe bağlı kablosuz şarj özelliği ile Jaguar XF, uyumlu akıllı telefonları kabloya ya da şarj yuvasına gerek kalmadan şarj edebilmenize imkan tanıyor. Otomobildeyken telefonunuzdan yüksek sinyal alabilmeniz için XF, daha net telefon görüşmeleri için aracın antenini kullanıyor.

Peki Jaguar XF’nin teknik özellikleri neler? İşte, Jaguar XF’nin teknik özellikleri ve 28 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön