26 / 04 / 2024

Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma!

Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma!

17 Ağustos 2012 tarihinde açılışı yapılan Kadıköy – Kartal Metro Hattına İETT’nin hizmete aldığı yeni otobüs hatlarıyla ulaşım sağlanabiliyor. Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma istasyonları haberimizde yer alıyor...




Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma!

17 Ağustos 2012 tarihinde açılışı yapılan Kadıköy – Kartal Metro Hattına İETT’nin hizmete aldığı yeni otobüs hatlarıyla ulaşım sağlanabiliyor.


İETT tarafından Kadıköy Kartal Metro hattına aktarma yapabilmek amacıyla “KM” ile başlayan yeni hatlar düzenlendi. Hizmete alınan yeni hatlar sayesinde Anadolu Yakası’nın çeşitli bölgelerinden metroya ulaşım kolaylaşıyor. Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma istasyonları aşağıdaki gibidir:

 

Kadıköy istasyonu...

M4 Kadıköy Kartal metro hattına bağlı olan Kadıköy istasyonu, şekilde gösterilen 1 yönünde Kadıköy Otobüs Durakları, 2 yönünde Vapur İskeleleri ve 3 yönünde T3 Kadıköy-Moda Tramvayı ile 5 dk. yürüme mesafesinde bulunuyor. İskelelerden Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Adalar istikametine ulaşılabiliyor. 



Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma!




Ünalan istasyonu...

M4 Kadıköy Kartal metro hattına bağlı olan Ünalan istasyonu, 10 dk. yürüme mesafesinde bulunan Uzunçayır Metrobüs durağı ile entegre bir yapıya sahiptir. Şekilde gösterilen 1 yönünde metrobüs kullanılarak Zincirlikuyu, Mecidiyeköy ve Avcılar istikametine gidilebiliyor. 2 yönünde ilerleyerek Fikirtepe, Haydarpaşa - Gebze Banliyö Hattı ve Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumuna erişim sağlanıyor.


Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma!






Geri Dön