20 / 04 / 2024

Kadıköy KentPlus lokasyon!

Kadıköy KentPlus lokasyon!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

3 blok 25 kattan meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. Kadıköy KentPlus lokasyon bilgisi kapsamında Fikirtepe metrobüs durağına yakın bir bölgede yer alıyor.



Toplam 1.561 adet daireden meydana gelen projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje  Emay İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Sosyal etkinleri arasında projede kapalı otopark, yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, spor tesisi, meydan konseptli çarşı gibi donatılar bulunuyor.


Satışlarına devam eden projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. 3 blok halinde oluşan proje 25 kat şeklinde yükseliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya varan faizsiz vade imkanı sağlanan KentPlus projesinde yüzde 1 KDV imkanı da sağlanıyor.


Kadıköy KentPlus lokasyon bilgileri kapsamında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na, Bağdat Caddesi’ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına yakın bir bölgede yer alıyor.


Telefon: 444 20 01 

www.kentplus.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön