23 / 04 / 2024

Kadınlara müjde! Başvuran PTT'den 16 bin 106 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Kadınlara müjde! Başvuran PTT'den 16 bin 106 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

SGK’dan kadınlara müjde geldi. Asgari ücretle çalışan kadınlara güzel haber verildi. SGK tarafından yapılan açıklamada ödemelerin başladığı ve paraların PTT üzerinden alınabileceğini duyuruldu. İşte ayrıntılar...



SGK’dan kadınlara müjde geldi. Asgari ücretle çalışan kadınlara güzel haber verildi. SGK tarafından yapılan açıklamada ödemelerin başladığı ve paraların PTT üzerinden alınabileceğini duyuruldu. 

Asgari ücretle çalışan kadınlara SGK tarafından doğum parası ödeniyor. Aile Bakanlığı çeşitli destek ödemelerini sürdürüyor. Bu kapsamda yeni doğum yapan kadınlara iş hayatına geri dönebilmesi adına ödemeler sunuluyor. Bu yılın miktarı ise 16 bin 106 TL olduğu bildirildi.

Peki, bu yardımdan nasıl faydalanabilirsiniz? Başvuru nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön