20 / 04 / 2024

Kağıthane, Dap Vadisi olarak anılmaya başlandı!

Kağıthane, Dap Vadisi olarak anılmaya başlandı!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ı ziyaret etti. Yılmaz, "Bölgeyi adeta bir Dap Vadisi’ne dönüştürüyoruz. Kağıthane, Silikon Vadisi gibi Dap Vadisi olarak anılmaya başlandı" dedi.



Kağıthane’nin kentsel dönüşüm çalışmalarına farklı mimari projeleri ile farklılık katan DAP Yapı yönetimi Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı 26 Eylül 2014 Cuma günü makamında ziyaret ederek kentsel dönüşümündeki başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti.


Kağıthane’nin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla çehresini yenilediğin söyleyen Başkan Kılıç, “Kağıthane artık marka ilçelerden birisi oldu. İstanbul’un prestijli bölgelerinde yaşayan birçok vatandaşımız artık Kağıthane’yi tercih ediyor. Kağıthane şehrin yeni prestijli bölgesi haline geldi. Kağıthane yükselen yaşam kalitesiyle oturum amaçlı tercih edilmesinin yanı sıra ofis ve iş merkezi yatırımların da gözdesi haline geldi” dedi.


Kentsel planlamalarda deprem riskinin önemli olduğunu ifade eden Başkan Kılıç, plansız yapıları kadar planlı yapılarında yıllar içinde güncelleme ihtiyacı duyduğunu söyledi.


Yeni projeleriyle birlikte bölgedeki ağırlıklarının gittikçe arttığını belirten Yılmaz, “Bölgeyi adeta bir Dap Vadisi’ne dönüştürüyoruz. Kağıthane, dünyaca ünlü bilişim firmalarının bulunduğu Silikon Vadisi örneğindeki gibi Dap Vadisi olarak anılmaya başlandı” dedi. Yılmaz’ın Başkan Kılıç’a plaket takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekildi.


Kağıthane Belediyesi


Geri Dön