29 / 03 / 2024

Kamu bankaları konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Kamu bankaları konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Konut satın almak isteyenler kamu bankaları konut kredisi faiz oranları konusunda araştırmalarına devam ediyor. Son olarak 0,99 olan konut kredisi faizleri yeni düzenlemeyle 1,29 oldu.



Yatırım veya oturum amacıyla konut satın almak isteyenler kamu bankaları konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Dünya'da yer alan habere göre, uygun faiz oranına sahip kredi kullanmak isteyenlerin aklına ilk olarak kamu bankaları konut kredileri geliyor. Haziran'da faiz oranları oranlarının aşağıya çekilmesinden sonra uygulamaya Ağustos'ta son verilmişti. Son olarak yeni bir düzenleme gelirken, kamu bankaları konut kredisi faizleri yüzde 1,29'a çıktı.

Kamu bankaları konut kredisi faiz oranlarında son düzenlemeden sonra oranlar belli oldu. Konut kredisi faizleri 0,99'dan 1,29'a çıktı.

Konut kredisi için gereken belgeler

Kamu bankalarından konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşların başvuru sırasında başvuru formunu doldurması gerekli. Kredi kullanımı için nüfus cüzdanı, gelir belgesi, satın alınmak istenen konutun tapu belgesi gibi belgeleri de bulundurmaları gerekli.
 

Konut kredisi faizinde sert yükseliş!


Geri Dön