16 / 04 / 2024

Kartal Residence Eagle "King Size"! Yeni proje!

Kartal Residence Eagle

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Eagle Residence Kartal

Kartal Residence Eagle "King Size" projesi Selimoğlu Group imzasını taşıyor. Eagle Residence Kartal projesinde dairelerin metrekaresi 2 bin 800 lira ile 4 bin 800 lira arasında değişiklik gösteriyor...




Eagle Residence İstanbul Kartal ilçesinde Selimoğlu Grup tarafından inşa ediliyor. Eagle Residence "King Size"  projesi 2 blok olarak inşa ediliyor.  Eagle Residence Kartal  projesinde konut ve alışveriş alanları yer alıyor.


134 adet konutun yer aldığı Eagle Residence Kartal projesinde 10 adet ticari ünite bulunuyor. Kartal Eagle satış ofisi ile görüşme yapabilmek için 444 1 735 telefon numarasını arayabilirsiniz. Eagle Residence teslimleri 18 ay sonra gerçekleştiriliyor.


Kartal Eagle Residence satılık daire seçenekleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon sunuluyor. Kartal Eagle Residence ödeme koşulları dahilinde banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Eagle Residence projesinde daireler 45 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Kartal Eagle Residence satış listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 800 liradan başlayarak, 4 bin 800 liraya kadar çıkıyor. Eagle Residence  Selimoğlu Group  projesinde A blok konutlar için tasarlanırken, B blok alışveriş alanı olarak tasarlandı.


Selimoğlu Group Eagle Residence projesinde cafe, restoran, spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Selimoğlu Eagle Residence nerede?

Selimoğlu Eagle Residence adres : Yunus Mahallesi Yunus Caddesi No. 10 Kartal - İstanbul / Türkiye



Selimoğlu Eagle Residence iletişim 

Telefon: 444 1 735

Web adresi: www.residenceeagle.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön