26 / 04 / 2024

Kepez'in Göçerler Mahallesi'ne imar müjdesi!

Kepez'in Göçerler Mahallesi'ne imar müjdesi!

Başkan Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi’nde kat artışı ve mevcut imar planlarının yeniden düzenlenmesini kapsayan imar revizyonu çalışması başlattıklarını açıkladı.



Kepez Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik iklimini mahallelere taşıdığı sokak iftarlarını, 8.günde Göçerler ve Esentepe mahallelerine kurdu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iftar öncesi iki mahallede muhtarların tespit ettiği evlerdeki yaşlıları, maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret ederek, onların gönüllerini ve hayır dualarını aldı.


Belediyenin Esentepe Mahallesi’nde verdiği iftarda halkıyla birlikte orucunu açan Başkan Tütüncü, daha sonra Göçerler Mahallesi’ndeki iftara katıldı.


Tütüncü, burada yaptığı konuşmada “Aynı sofranın etrafında halkımla iftar etmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Biz en çok sevdiklerimizin, halkımızın yanındayız. Allah birliğimizi bozmasın.” dedi.


66 MAHALLEDE SOKAK İFTARI 

Kepez’in, 66 mahallesinin tamamında iftar sofraları kurarak vatandaşlarla Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu yaşadıklarına işaret eden Tütüncü, “Ramazan, birleştirici bir iklim olduğuna göre bu özel günde yılda bir kere olsa halkımızla da aynı sofrayı paylaşalım arzusuyla, 66 mahallenin tamamında iftar sofraları kuruyoruz.” diye konuştu.


“SÖZ VERDİK, 2B’Yİ ÇÖZDÜK.”

Tütüncü, Göçerler Mahallesi’ndeki iftara bir müjde ile geldiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Göçerler Mahallesi’nin imar ve şehircilikle alakalı önemli beklentileri var. Biliyorsunuz mahallenin en önemli problemi yıllardır devam eden 2B sorunuydu. 2B ile ilgili mülkiyet problemini çözeceğimizi 2009’da vaat etmiştik. Geldiğimiz noktada 2B problemi çözülmüş ve vatandaşlarımız tapularını almaya başlamışlar. 2B sorunu 30 yıl sonra çözmek bize nasip oldu. 2B problemini çözerek, tapuları vatandaşlara vermemiz yetmiyor.


 “SÖZ VERDİK Mİ YAPARIZ”

Birde bölgede geçerli imar planlarında yapılması beklenenin revizyon çalışmaları vardı. Kat artışları, imar problemlerinin çözümüne ilişkin çalışmaları başlatacağımızın sözünü vermiştik.  Söz verdiğimiz gibi imar revizyonuyla alakalı çalışmaları 2 hafta önce resmen başlattık. Çok kısa sürede imar revizyon çalışmalarını tamamlayarak Göçerler Mahallesi’ne daha güzel imarı armağan edeceğiz ve kat artışı getireceğiz.  Bu çalışma mahalleye hayırlı uğurlu olsun. Biz söz verdik mi yaparız.”

Başkan Hakan Tütüncü, iftar programlarından ardından Altınova’daki Koyunlar Camii’nde, teravih namazından sonra belediyenin ikram çeşmesinden cemaate Osmanlı Şerbeti ikram etti. 

Başkan Tütüncü’nün, yaklaşık 6 saat süren programına eski Ak Parti İl Başkanı Ramazan Avcı, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, bazı mahalle muhtarları ve iş adamları da katıldı.  


Antalya Akdeniz Güncel


Geri Dön