26 / 04 / 2024

Kepez Göçerler Mahallesi imar çalışmaları

Kepez Göçerler Mahallesi imar çalışmaları

Başkan Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi’nde kat artışı ve mevcut imar planlarının yeniden düzenlenmesini kapsayan imar revizyonu çalışması başlattıklarını açıkladı.

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Kepez Gülveren Mahallesi'nde örnek dönüşüm başlıyor!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi yapıldı. İhaleyi Pınarlar İş Ortaklığı 48.5 milyon TL'ye kazandı. Pınarlar İş Ortaklığı hak sahipleri için 320 daire inşa edecek...

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Kepez Güneş Mahallesi'nde 156.2 milyon TL'lik dönüşüm!

Antalya'nın Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. 9,7 hektarlık alanda hayata geçirilecek proje için ihale bugün düzenleniyor. 

Kepez Güneş Mahallesi'nde dev dönüşüm başlıyor!

Antalya'nın Kepez İlçesi'ne bağlı Güneş Mahallesi'nde riskli alan ilan edilen yaklaşık 9,7 hektarlık alan kentsel dönüşüm başlıyor. Kentsel dönüşüm ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 8 Kasım'da!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 8 Kasım'da ihale edilecek..

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm ihalesi 7 Ağustos'ta!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri için ihale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Kepez Göçerler Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi sakinlerine imar planı revizyonunun meclis sürecinin tamamlandığını ve parselasyonunu da mahallelinin istediği şekilde yapacağını dile getirdi. 

Kepez Göksu Mahallesi'nde 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kepez'e bağlı Göksu Mahallesi'ndeki arsayı satışa sunuyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Kepez Gülveren'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde 135 gecekondunun 30 yıla yakın süren tapu sorununu çözecek olan kentsel dönüşüm projesi yapım ihalesine çıkıyor.

Antalya Göçerler'in 2B sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada “Göçerler Mahallesi’ne tarihinde bu kadar hizmet asla yapılmamıştır. Bu bir rekor olarak kayıtlara girecektir” dedi.

Kepez Gülveren'de kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Kepez'in Gülveren Mahallesi'nde bulunan gecekondularla kentsel dönüşüm ön sözleşmesi imzalanmaya başladı.

Kepez Göçerler'e 7 kat müjdesi!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Göçerler Mahallesi'nde yapılaşma hakkının 7 kata çıkarılmasının, son derece memnuniyet verici bir gelişme olduğunu söyledi

Kepez Göçerler Mahallesi imar çalışmaları Haberi

Kepez Göçerler Mahallesi imar çalışmaları

Kepez Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik iklimini mahallelere taşıdığı sokak iftarlarını, 8.günde Göçerler ve Esentepe mahallelerine kurdu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iftar öncesi iki mahallede muhtarların tespit ettiği evlerdeki yaşlıları, maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret ederek, onların gönüllerini ve hayır dualarını aldı.


Belediyenin Esentepe Mahallesi’nde verdiği iftarda halkıyla birlikte orucunu açan Başkan Tütüncü, daha sonra Göçerler Mahallesi’ndeki iftara katıldı.


Tütüncü, burada yaptığı konuşmada “Aynı sofranın etrafında halkımla iftar etmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Biz en çok sevdiklerimizin, halkımızın yanındayız. Allah birliğimizi bozmasın.” dedi.


66 MAHALLEDE SOKAK İFTARI 

Kepez’in, 66 mahallesinin tamamında iftar sofraları kurarak vatandaşlarla Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu yaşadıklarına işaret eden Tütüncü, “Ramazan, birleştirici bir iklim olduğuna göre bu özel günde yılda bir kere olsa halkımızla da aynı sofrayı...