10 / 12 / 2025
fuzul

Bakan Nihat Ergün

Bakan Nihat Ergün

Bakan Ergün, Ankara'da meydana gelen yangında zarar gören esnafa acil destek kredisi verileceğini söyledi

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Mehmet Ergün Turan'ı kabul etti!

Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Pakistan Kentsel Gelişim Bakanı, Ergün Turan’ı ziyaret etti!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ziyaretinin ardından, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.

Ergün Turan Balıkesir'deki devlet hastanesi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte, Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biri olacak Balıkesir 850 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Mehmet Ergün Turan Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu. Turan, Bingöl’deki incelemelerini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi.

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan, “2015’e kadar 50 bin sosyal konutu inşallah ihale etmiş olacağız” diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan: Hedefimiz sosyal konut üretimini arttırmak!

Toplu Konut idaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ olarak hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından düzenlenen "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde ko

Mehmet Ergün Turan: Dönüşüm rant haline geldi, bu fikirden acil olarak sıyrılmak lazım!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. Mehmet Ergün Turan"2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde konuştu.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm rant haline geldi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde konuştu...

Mehmet Ergün Turan : Yüksek konut devri kapanıyor!

Ergün Turan mahalle konseptiyle yeni projeler, yeni evler yapacaklarını ifade etti. Toki'nin 2014 senesi sonu hedefinin 40 bin konut yapmak olduğunu bildiren Turan, "2015'e kadar 50 bin sosyal konutu ihale etmiş olacağız" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan 'Artık mahalle konseptli evler üreteceğiz' dedi.

Mehmet Ergün: Ürgüp’te yöresel mimariye uygun konutlar inşa ediyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan : “ Ürgüp’te yöresel mimariye uygun konutlar inşa ediyoruz ” dedi. Turan, bu tip konut uygulamalarının ülke genelinde yaygınlaştırılacağına vurgu yaptı.

Şule Ergün: Nükleer projelerde rol alabilecek 500'den fazla firmamız var!

Hacettepe Üniversitesi Nükleer Enerji Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Ergün 'Nükleer projelerde rol alabilecek 500'den fazla firmamız var. Enerjide dışa bağımlılığın azaltılması için nükleer enerji şart' dedi.

Bakan Nihat Ergün Haberi

Bakan Nihat Ergün

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ankara'nın Altındağ İlçesi Çıkrıkçılar'da meydana gelen yangından zarar gören esnaflara KOSGEB tarafından 100 bin lira acil destek kredisi verileceğini açıkladı.

Ergün, yaptığı yazılı açıklamada, KOSGEB'in, sel, su baskını, deprem, yangın gibi doğal afetlerden etkilenen işletmelere 100 bin lira üst limitli ''acil destek kredisi'' verdiğini hatırlatarak, şunları bildirdi:

''Bu kredinin vadesi 24 ay olup; ilk 6 ayı ödemesiz, geri kalanı ise aylık eşit taksitler halinde ödemeli olacaktır. Kredinin faizinin tamamı KOSGEB tarafından karşılanmaktadır. Ankara Altındağ'da yer alan Çıkrıkçılar yokuşunda çıkan yangında, işyerleri zarar gören esnaflarımız da 100 bin lira acil destek kredisinden yararlanabilecektir. Söz konusu kredinin, can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı bu olayda işyerleri zarar gören esnaflarımızın sıkıntılarını azaltacağına...