11 / 03 / 2025

Condominium sistemi aydoğan

Condominium sistemi aydoğan

'Condominium' sistemini Türkiye'ye getirerek birçok Rus devine konut satan Aydoğan, halka arz edilecek

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydoğan tarafından kuruldu. 

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Yabancı yatırımcı ve fonlar Türkiye'de konut sahibi olmak istiyor!

EXPO Turkey By Qatar Fuarı'na katılan Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, sektör ve fuarla ilgili görüşlerini paylaştı. Aydoğan, yabancı yatırımcıların ve fonların Türkiye'nin farklı bölgelerinde konut ve ofis sahibi olmak istediklerini söyledi.

Niğde'ye AVM müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı, Başkan Akdoğan, Niğde’ye AVM yapılacağının müjdesini verdi.

Niğde'ye AVM müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu'nun öğrencilerini ziyaret etti. Akdoğan, Niğde’ye 2 yıl içinde Alışveriş Merkezi (AVM) yapılacağını söyledi.

Satya Pendik Yayalar’da ruhsat alındı!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, projeleri ve yatırımları anlattı. İstanbul Pendik’te inşa edilecek Pendik Yayalar’da ruhsat alındı.

Satya İnşaat'tan 2 yeni projeye 370 milyon TL'lik yatırım!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, 2017'de 370 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. Satya KriyaTime Tuzla'da satışlar sürerken Satya Yayalar Pendik projesinde de çalışmalar başlıyor.

İzmir Çeşme'de TOKİ konutları için çözüm bulunmalı!

KONFED ve İSTÖP Genel Başkanı Mehmet Aydoğan, İzmir Çeşme'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili vatandaşların sıkıntısını dile getirdi.

TSKB GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi üyesi belirlendi!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Göktaş'ın görevden ayrılması sebebi ile boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi üyeliklerine Elif Aydoğan Özdemir atandı.

Condominium sistemi aydoğan Haberi

Condominium sistemi aydoğan

 

ABD'DE uygulanan 'Condominium' sistemini 2003'te ilk kez Türkiye'ye getirerek, yabancıların gözdesi Alanya'da Gold City markasıyla Avrupa pazarına gayrimenkul satışına başlayan Aydoğan AŞ, halka arza hazırlanıyor. Sunduğu sistem Avrupalılar'dan yoğun ilgi gören ve çok kısa sürede 22 ayrı ülke vatandaşına yaklaşık bin gayrimenkul satışı gerçekleştiren Aydoğan AŞ sayesinde, bugün birçok dev Rus şirketinin CEO'ları ve sahipleri, Danimarka ve İrlanda'dan siyasetçi ve işadamları Alanya'da ev sahibi oldu. Aydoğan AŞ, halka arzla birlikte bu bölgenin borsaya giren ilk şirketi olma unvanını kazanacak. Aynı zamanda Alanya Ticaret Odası Başkanı olan Aydoğan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan, halka arz süreci ile birlikte yakında devreye girmesi beklenen yabancılara gayrimenkul satışıyla ilgili yeni yasanın firmaya rekor büyüme ve kâr getireceğini...