28 / 03 / 2024

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt son olarak Beylikdüzü Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Gürpınar’daki dönüşüm projesi Kırlangıç Evler’in şantiyesini ziyaret etti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un ziyaretine Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve ekibi de eşlik etti. Gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaşan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Beylikdüzü Gürpınar’da yıllarca çözüm bekleyen sahada Beylikdüzü Belediyesi iş birliği ile temellerini attıkları Kırlangıç Evler’in şantiyesinde olduklarını belirterek, "Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve teknik ekiplerimiz ile imalatları inceledik, yeni açılan satış ofisini ziyaret ettik.” dedi.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

Yüzde 20 indirimle satışa çıkarılan Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evler projesinde, 1 adet 1+1, 240 adet 2+1 ve 264 adet 3+1 olmak üzere toplam 505 konut ile 20 adet ticari alan bulunuyor. Yüzde 20 indirim fırsatı sunulan Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı 83 bin 464 metrekare, arsa alanı ise 16 bin 110 metrekare olarak belirlendi. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ Meydan Evler daire belirleme kuraları 8 Ekim'de çekilecek!

KİPTAŞ 18 taksitle 19 dükkan satacak! 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön