19 / 04 / 2024

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde temel atma heyecanı!

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde temel atma heyecanı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde sevindiren gelişme yaşandı. Projede 2/3 uzlaşma çoğunluğu sağlandı. 



İstanbul'un Güngören ilçesinde tartışmalara neden Doğakent Sitesi'nde sevindiren gelişme yaşandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada uzlaşmada 2/3 çoğunluğunun sağlandığını ve pay satış sürecine başlanacağını dile getirdi. 

Güngören'de yer alan Doğakent Sitesi 2017'de riskli alan ilan edilmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından toplam 4 blok 136 bağımsız bölümden meydana gelen alanda çalışmalar yapıldı, örnek olacak kentsel dönüşüm çalışması için çalışmalar başladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, geçtiğimiz aylarda "Yeni bir dönüşüm projesine başlıyoruz! 2017’de #RiskliYapı ilan edilen, geçtiğimiz yıl yıkılan #Güngören Doğakent sitesi hak sahipleriyle sözleşme imzalamaya başladık. 4 blok 136 bağımsız birimden oluşan sahada, örnek bir #dönüşüm gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde temel atma heyecanı!

Ali Kurt son olarak sosyal medya üzerinden proje için "Güngören Doğakent'te uzun uğraşlar sonucu 2/3 çoğunluğu sağladık, katkı sunanlara teşekkür ederiz. Pay satış sürecine başlıyoruz. Maliyetlerin yükseldiği ortamda hak sahiplerinin borçlanmalarının daha da artmaması için ilgili kurumların özellikle bu sürece katkısını bekliyoruz. Riskli olduğu için yıkılan Doğakent sitesi için yenileme projemiz hazır. Süreçler tamamlanır tamamlanmaz temel atma hedefindeyiz!" açıklamasını yaptı. 

 

Güngören Doğakent'te uzun uğraşlar sonucu 2/3 çoğunluğu sağladık, katkı sunanlara teşekkür ederiz.

Pay satış sürecine başlıyoruz

Maliyetlerin yükseldiği ortamda hak sahiplerinin borçlanmalarının daha da artmaması için ilgili kurumların özellikle bu sürece katkısını bekliyoruz. https://t.co/2Ml9cY1K8H

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) October 8, 2021

 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde sevindiren gelişme!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


 


Geri Dön