29 / 03 / 2024

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 



İstanbul'un Güngören ilçesinde tartışmalara neden olan Doğakent Sitesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada proje için yapılan uzlaşmanın yüzde 99 seviyesine ulaştığını dile getirdi. 

Güngören'de yer alan Doğakent Sitesi 2017'de riskli alan ilan edilmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından toplam 4 blok 136 bağımsız bölümden oluşan alanda çalışmalar yapıldı, örnek olarak kabul edilen kentsel dönüşüm çalışması için çalışmalar başladı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, geçtiğimiz aylarda "Yeni bir dönüşüm projesine başlıyoruz! 2017’de #RiskliYapı ilan edilen, geçtiğimiz yıl yıkılan #Güngören Doğakent sitesi hak sahipleriyle sözleşme imzalamaya başladık. 4 blok 136 bağımsız birimden oluşan sahada, örnek bir #dönüşüm gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Ali Kurt son olarak sosyal medya üzerinden proje için "Güngören Doğakent sitesinin yenilenmesi projemizde; 136 bağımsız birimin 135’i ile anlaştık, pay satış sürecine başladık.Uzlaşma oranımız %99. Son hak sahibi ile görüşmelerimiz devam ediyor.Hedefimiz yüzde yüz uzlaşı ile projemizin temelini bir an önce atmak."

 

Güngören Doğakent sitesinin yenilenmesi projemizde; 136 bağımsız birimin 135’i ile anlaştık, pay satış sürecine başladık.

Uzlaşma oranımız %99. Son hak sahibi ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Hedefimiz yüzde yüz uzlaşı ile projemizin temelini bir an önce atmak. https://t.co/5y1nwPlxPy

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) November 19, 2021

 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesinde temel atma heyecanı!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön