19 / 04 / 2024

Kırmızı etin fiyatı ne kadar? Ete zam mı geldi?

Kırmızı etin fiyatı ne kadar? Ete zam mı geldi?

Et fiyatlarının yükselip yükselmediği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Et ve Süt Kurumu (ESK) büyükbaş karkas etin üreticiden alım fiyatlarını açıkladı. İşte detaylar!



ETE EN SON EN ZAMAN YAPILMIŞTI?

Ete son olarak Ramazan Bayramı bitiminde zam yapılmıştı. Bayramın sona ermesiyle kırmızı et fiyatlarına yeni zam yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan ayı boyunca ucuz etin vatandaşın eline geçmesi için talimat vermişti. Bu talimattan sonra Ramazan ayının bitmesiyle birlikte kırmız et fiyatlarına bir zam daha yapılmıştı.

Haziran ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2022 ve temmuz en düşük memur maaşı kaç TL olacak ?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 15 Haziran Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 15 Haziran gram altın kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön