19 / 04 / 2024

Kırmızı etin fiyatı ne kadar? Ete zam mı geldi?

Kırmızı etin fiyatı ne kadar? Ete zam mı geldi?

Et fiyatlarının yükselip yükselmediği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Et ve Süt Kurumu (ESK) büyükbaş karkas etin üreticiden alım fiyatlarını açıkladı. İşte detaylar!



Et fiyatları ile ilgili yeni bir karar alındı. Etin alım fiyatları yükseldi. Et ve Süt Kurumu (ESK) büyükbaş karkas etin üreticiden alım fiyatlarına güncelleme getirdi. Peki ete zam mı geldi? İşte et fiyatları hakkında sorulan soruların ayrıntılı cevapları…

ETE ZAM MI GELDİ?

Gıda fiyatlarına her geçen gün yeni bir zam geliyor. Vatandaşlar bu durumdan bir hayli şikayetçi durumda. Et ve Süt Kurumu (ESK) büyükbaş karkas etin üreticiden alım fiyatlarını arttırdı.  Yapılan güncelleme fiyatlarına göre, 1'inci kalite 57 randımanlı yağsız kesim büyükbaş hayvan alım fiyatını kilogram başına 84 lira olarak açıklandı.

Et ve Süt Kurumu (ESK) büyükbaş hayvanların alım fiyatlarını yükseltti. Bakanlık desteklemesi ve Et ve Süt Kurumu tarafından ödenen karkas verimlilik primleri ile üreticilere kilogram başına 94 lira verildiğinin altı çizilen açıklamada, ESK’nin alım fiyatı ile üretici için bir taban fiyat belirlenmesinin hedeflendiği belirtildi.

Kırmızı etin fiyatı ne kadar? Ete zam mı geldi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön